Christian Herskind udnævnt til brigadegeneral

Vi har lov til at være lidt stolte af en "gammel" Kongens soldat, som Christian Herskind, der den 1. april 2018 blev udnævnt til brigadegeneral af reserven. Tidligere var den højeste grad af reserven - oberst. Så godt gået hr. general.

Oberst-R Christian Herskind

2016 Oberst-R Christian Herskind - Forsvarschefens rådgiver i "Reserveforhold"

Christian Herskind har både en international og en dansk uddannelse som jurist og er administrerende direktør i Refshaleøens Ejendomsselskab. Militært er han uddannet reserveofficer fra Hærens Kampskole og var i 2006 udsendt til Afghanistan. Han var indtil 20. januar 2016 formand for Interforce Region Hovedstaden og var medstifter af Soldaterlegatet, hvis fondsbestyrelse han er næstformand for. Christian Herskind har ligeledes i en årrække været præsident for Kredsen Mars og Merkur, der siden 1975 har arbejdet på at styrke kontakten mellem erhvervslivet og den militære ledelse.
Christian Herskind Jørgensen skal fungere i stillingen fra den 1.marts 2016 og han ventes at blive indkommanderet ca. 40 dage om året.

 

General Peter Bartram har ansat Christian Herskind Jørgensen som Forsvarschefens repræsentant i internationale reserveofficersfora. Med udnævnelsen bliver Christian Herskind oberst af reserven.
01-03-2016
Foto: Sune Wadskjær Nielsen.

Christian Herskind i Gardehusargalla, Fredericia 2012.

Foto: Flemming Nis Lorentzen.

 

 

Gå tilbage til ARTIKLER OM PERSONER

Gå tilbage til KJFR FORSIDE

Christian Herskind i Gardehusargalla, Fredericia 2012.

Foto: Flemming Nis Lorentzen.

 

 

Gå tilbage til ARTIKLER OM PERSONER

Gå tilbage til KJFR FORSIDE