Seniorsergent Johannes Rasmussen IN MEMORIAM

16. februar 2015

SSG Peder From skriver om sin ven

SSG JOHANNES RASMUSSEN

En god ven, kollega og kammerat er ikke længere iblandt os.

Jeg taler i den forbindelse om Seniorsergent Johannes Rasmussen.

Han afgik ved døden lørdag den 14-02-2015

Johannes vil altid stå i mit hjerte som en person hvormed jeg opdyrkede et venskab ud over det sædvanlige.

Jeg lærte Johannes at kende (for alvor) i 1972, hvor jeg var gruppefører i 1. KMP. Af en eller anden grund svingede vi godt sammen, og grundlaget til et helt unikt venskab opstod.

Jeg blev nærmest en del af familien der på det tidspunkt selvfølgelig var Johannes og Anni, men også den lille bedårende Kirsten, som jeg "kastede rundt med", en lille pige med en utrolig styrke. -Senere kom sønnen Peder til, ((efter sigende skulle han være opkaldt efter mig, (det er/var jeg meget beæret over)) -Sluttelig kom Ann, en charmerende pige som jeg havde den ære af at have besøg af da jeg var gift med Birgitte.

I hele den periode havde jeg fornøjelsen af at fiske sammen med Johs. Vi fiskede vandene tyndt i Kolding Å, Rhoden Å, Spjarup Å , Dons søerne, Lillebælt mm. Senere begyndte vi at gå på jagt, hvor højdepunket for mig nok var Daleskoven. Bil orienteringsløb nåede vi også at dyrke.

Johannes var uddannet bygningssnedker, efter min mening en rigtig god håndværker.

En rigtig god håndværker var han hele hans liv, også der lærte jeg meget af ham.

Det håndværksmæssige gik igen i hans virke som BM - SSG, intet var overladt til tilfældigheder, alt blev udført med akkuratesse med respekt for jobbet. Således også hans job som FSDF i STKMP, hvor han var uovertruffen, (vidste alt om forsyningstjeneste mm.)

"Johannes, -du efterlader 3 børn". -Jeg ved du var/er stolt over dem, det fortalte du mig sidst vi talte sammen for ikke så længe siden, du fortalte også du ikke var så god til at få det sagt,...---så nu har jeg gjort det for dig.

Hvil i fred min ven "Johannes."

Med stor respekt Peder From

Gå tilbage til ARTIKLER OM PERSONER

Gå tilbage til KJFR FORSIDE